Mød Mona Ahlsten


Det er vigtigt at vi tænker på, hvordan vi behandler vores krop, den følger os hele livet. Ligegyldigt hvilket arbejde vi har, om vi dyrker sport, hvad vi spiser, så påvirker det vores krop. Kropsbevidsthed og fysisk velvære er afgørende for et godt liv.

Jeg er RAB registreret Zoneterapeut og RAB registreret Akupunktør, hvilket er en garanti for dig, at sundhedsstyrelsen har godkendt mine uddannelser. Jeg er dertil lægeeksamineret helse- og sportsmassør og har i 20 år arbejdet indenfor sygehus- og plejesektoren. Akupunktur, Zoneterapi & Massage kan forebygge, helbrede og give velvære. Du vælger hvilken Massage eller Zoneterapi, der er dit behov. Jeg behandler mange former for skader og overbelastninger. Jeg vejleder dig til at finde løsninger for dit problem. Jeg er selv en del sportsaktiv indenfor badminton, cykling og løb.Det er vigtigt at vi tænker på, hvordan vi behandler vores krop, den følger os hele livet. Ligegyldigt hvilket arbejde vi har, om vi dyrker sport, hvad vi spiser, så påvirker det vores krop. Kropsbevidsthed og fysisk velvære er afgørende for et godt liv. Jeg er RAB registreret Zoneterapeut og RAB registreret Akupunktør, hvilket er en garanti for dig, at sundhedsstyrelsen har godkendt mine uddannelser.

Jeg er dertil lægeeksamineret helse- og sportsmassør og har i 20 år arbejdet indenfor sygehus- og plejesektoren. Akupunktur, Zoneterapi & Massage kan forebygge, helbrede og give velvære. Du vælger hvilken Massage eller Zoneterapi, der er dit behov. Jeg behandler mange former for skader og overbelastninger. Jeg vejleder dig til at finde løsninger for dit problem. Jeg er selv en del sportsaktiv indenfor badminton, cykling og løb.

Hun er specialiseret i

Akupunktur -
Zoneterapi -
Muskulær Zoneterapi -

- NADA Akupunktur
- Kostvejleder
- Gravidmassage

Hendes certificeringer samt medlemskaber

TOP